Het Klein maar Dapper Orkest repeteert in het centrum van Den Haag. Hier hebben we een mooi eigen repetitielokaal. Iedereen is welkom om mee te komen spelen, van beginner tot gevorderd en van jong tot oud. We repeteren (vrijwel) iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. 

Kom dus gezellig op de woensdagavond langs. Vanaf 19.30 staan de koffie en thee al klaar. En na de repetitie is er de gelegenheid nog even na te kletsen en te borrelen.

Instrumenten bruikleen

Speel je graag trompet of bugel? Of toch liever de saxofoon? Wij kunnen vrijwel alle soorten muzikanten gebruiken! Afhankelijk van wat je wilt spelen kunnen wij je eventueel in de gelegenheid stellen een instrument in bruikleen te nemen.

Contributie

De kennismaking is uiteraard vrijblijvend. Bevalt het en wil je lid worden? Dan is de contributie 17,50 euro per maand. Als je in bezit bent van een ooievaarspas krijg je 50% korting op de contributie.

Repetitie

Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Contact

Heb je nog vragen? Laat het gerust weten. Via mail of het contactformulier.

Bereikbaarheid

Het verenigingsgebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Twee minuten lopen van de halte Prinsengracht/ Brouwersgracht (tram 2, 3, 4 en 6).

Secretariaat Klein maar Dapper: (Repetitie lokaal)
Lange Lombardstraat 38 Den Haagsecretaris@kmdorkest.nl

E-mail: info@kmdorkest.nl